De nieuwe film van Tom Holland wordt flink afgebrand

De nieuwe film van Tom Holland wordt flink afgebrand

Weinig positieve reviews voor Cherry, Tom Holland valt wel in de smaak.

De afgelopen maanden waren er hoopvolle berichten rond de film Cherry van het regieduo Anthony en Joe Russo, uiteraard bekend van Avengers: Endgame uit 2019. Nu zijn de reviews onthuld.

De goede berichten kwamen vooral van de Russo's zelf die aangaven dat Holland een topprestatie afleverde en dat hij daarvoor een Oscar zou moeten krijgen. De film zelf blijkt nu op een bedenkelijke 36 procent op Rotten Tomatoes steken, na 91 recensies.

Zwak ontvangst Cherry
"Het kinetische optreden van Tom Holland is indrukwekkend, maar het staat in dienst van een onevenwichtige film die te zelfbewust werkt aan het verbeelden een roman," is vermoedelijk de juiste samenvatting van Brian Lowry van CNN.com.

Holland laat volgens de meeste recensies een prima indruk achter. De film zelf doet dit echter niet. Vooral de regisseurs krijgen het om hun oren. "Regisseurs Anthony en Joe Russo nemen in Cherry een stijl aan die zo opzichtig, zo in-your-face en zo genotzuchtig is dat het verhaal niet echt tot leven komt," aldus Chris Stuckmann.

Cherry, een verfilming van de gelijknamige autobiografie van oorlogsveteraan en bankovervaller Nico Walker, verschijnt op 12 maart op Apple TV+. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair