Exacte speelduur en openingsscène voor 'Zack Snyder's Justice League'

De film gaat toch bizar lang duren.

Hoe lang kun je eigenlijk non-stop naar een film kijken? Drie uur? Dat lijkt toch wel de max. Als je Zack Snyder's Justice League in één keer wil kijken, dan moet je toch ruim vier uur voor de buis gaan zitten, of liggen.

Nu is de officiële speelduur voor de Snyder Cut van Justice League onthuld. Volgens een persbericht verspreid in Zuid-Amerika zou de film van Zack Snyder vier uur, één minuut en 28 seconden duren gaan duren. Er zijn weinig blockbusters die zo lang duren.

Ruim 4 uur Justice League
De speelduur zou volgens Comicbook ook een pauze bevatten én een soort van hoofdstuk onderbreking voor mensen die niet 4 uur lang naar een film kunnen kijken of de film liever kijken als een miniserie.

Overigens verschijnt Zack Snyder's Justice League in drie versies. Naast de gewone kleurenversie verschijnen er ook een Zwart-Wit versie met de titel Justice League: Justice Is Gray en een IMAX-versie. In de States verschijnt de film op 18 maart op HBO Max. Hoe de film in Nederland verschijnt is nog steeds onduidelijk.

Hieronder zie je de openingsscène voor Zack Snyder's Justice League en hierin zie we een geanimeerde "Source Wall" met de Justice League-helden. Ook zien we meerdere kanten van een Mother Box.



NieuwsFilm

meest populair