Is Captain Marvel nog wel de sterkste Avenger van allemaal?

Is Captain Marvel nog wel de sterkste Avenger van allemaal?

Of is het toch de Scarlet Witch?

Na de nieuwste aflevering van WandaVision zijn heel wat Marvel-fans tot de conclusie gekomen dat Wanda Maximoff de sterkste Avenger is. Maar een persoon is het daar absoluut niet mee eens en dat is Brie Larson.

De actrice vindt dat haar personage veel sterker is. Het is trouwens een debat dat op sociale media wel vaker woedt onder fans van Marvel Studios, met duidelijk verschillende meningen.

De sterkste zijn
"Natuurlijk denk ik dat ik de sterkste ben. Waarom het Captain Marvel is? Ik weet 't niet, ik heb haar niet bedacht. Maar het is gewoon zo. Dit zijn de feiten en die bedenk ik niet," grapte Larson.

"Ik denk dat Thanos vals gespeeld heeft. Maar goed, ik vind het een heerlijk spel om te spelen. Ik hou van de vraag; ik maak er vaak grappen over met Chris Hemsworth. Want hij is er stellig van overtuigd dat hij de sterkste is. Maar uiteindelijk denk ik dat het personage waar jij het meest van houdt de sterkste is. Ik ben wat bevooroordeeld, maar denk dat ik het ben."

Hopelijk kunnen we dat ooit in de bioscoop zien. Stel je maar vast een gevecht tussen de ogenschijnlijk niet te verslane Carol Danvers en de Scarlet Witch voor!

NieuwsFilm

meest populair