'Fantastic 4'-regisseur hoopt op nieuwe Galactus

'Fantastic 4'-regisseur hoopt op nieuwe Galactus

Tim Story kijkt uit naar volgende Galactus in MCU.

De film Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer uit 2007 liet ons zeker niet alleen "Marvel's first family" zien. De fans zagen in de film van Tim Story voor het eerst Silver Surfer op het witte doek, inclusief zijn meester Galactus.

De menselijke vorm van Galactus was in Rise of the Silver Surfer echter niet te zien en dat was voor velen een teleurstelling. Ergens is het goed, aangezien Marvel Studios nu een kans krijgt om de bekende superschurk naar het Marvel Cinematic Universe te brengen.

Tweede kans voor Galactus
Regisseur Story kijkt hier behoorlijk naar uit. "Sommigen waren bang voor hoe Galactus eruit zou kunnen zien in zijn ware vorm," vertelde Story aan DesdeHollywood. "Waar ik enorm naar uitkijk, is hoe Marvel Studios Galactus eruit gaat laten zien, ik kan niet wachten. Toen ik Ant-Man groot op het scherm zag, was ik van: 'Oh mijn God, wacht maar tot ze met Galactus komen.'"

Eerder noemde Story het enorm moeilijk om het concept van Galactus te vangen in een film. Het personage kan namelijk enorm groot en klein worden, iets dat hem ongekend krachtig maakt.

De kans is groot dat Fantastic Four van Marvel Studios in 2023 verschijnt. Of Galactus en Silver Surfer in die film te zien zijn, is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair