Algemeen

Rosamund Pike (Gone Girl) wist niks af van vergrote borsten voor filmposter 'Johnny English Reborn'

Volgens de actrice gebeurt het veel vaker dan we weten.

door Wouter Drummen om 17:39 in Algemeen
Rosamund Pike, o.a. bekend van Gone Girl, heeft teruggeblikt op twee gevallen waarin haar uiterlijk op een filmposter werd bijgewerkt, zonder dat ze daarvan op de hoogte was gesteld. Zij laat zich er nu over uit.

Zo werden op een poster van Johnny English Reborn haar borsten vergroot. Zo zegt de 42-jarige actrice: ''Het lijkt alsof ik een heel indrukwekkende boezem heb, maar dat is helemaal niet het geval''.
Andere gevallen
Voor de poster van de film Radioactive, waarin Pike Marie Curie vertolkt, werd de kleur van haar ogen weer veranderd. Ook hier wist ze niet van af: ''Op de poster zijn mijn ogen bruin, in plaats van blauw. Ik weet nog steeds niet waarom...''

''Dit zijn de twee gevallen waarvan ik afweet. Het valt namelijk wel op, als je in een keer bruine ogen of enorme borsten hebt. Waarschijnlijk zijn er nog talloze andere gevallen, waarin een foto onopgemerkt werd bijgewerkt''.

Niet de eerste keer
Pike hoopt dan ook dat hier eindelijk eens mee gestopt gaat worden: ''Het is wel erg. We zijn allemaal uit het oog aan het verliezen hoe we er echt uitzien''. In recente jaren lieten o.a. ook Zendaya en Lupita Nyong'o weten dat foto's werden aangepast zonder hun toestemming. Deze zijn hier en hier te bekijken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Op de poster van Pretty Woman zie je niet het lichaam van Julia Roberts. Haar hoofd is op die van iemand anders (Shelley Michelle) geplakt. Bovendien is het haar van Richard op het plaatje zwart, terwijl hij in de film een grijze coupe heeft.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat je als acteur/actrice er een beetje moet leren leven.
Zoals Gigan al aanhaalt wordt dit al decennia lang gedaan.

Spider-fan

Avatar

Pike heeft van die wenkbrauwen die in een soort hoge boogjes op haar voorhoofd staan, daardoor lijkt het of ze altijd verbaasd kijkt (of het komt door de blik in de ogen zelf, het valt me in ieder geval altijd op). Ziet er leuk uit, nog steeds wel één van mijn meer favoriete Bondgirls, jammer genoeg niet in één van de beste films, hoewel ik hem lang niet zo slecht vind als vaak gezegd wordt.
Sowieso lijken Bondgirls het tegenwoordig veel beter te doen in latere films. Vroeger werd altijd gezegd dat je als Bondgirl moeilijk een carrière kreeg daarna. En voor sommigen geldt dat ook wel, maar veel zie je nu wel continu terug: Pike, Eva Green, Olga Kurylenko (hoewel niet in de beste films meestal), Gemma Arterton, Léa Seydoux.
Ze gaan nu ook vaker voor Bondgirls die mooi zijn én kunnen acteren.

Hier zie je wat ik bedoel. Het is alsof ze zegt: 'Hé, daar kijk ik van op!'

https://i1.wp.com/comicbooksgalaxy.com/wp-content/uploads/2019/08/rosamund-pike-47.jpg?w=740&ssl=1

Ik zag gister trouwens de allereerste Bondgirl in de allereerste scène met Bond, in Revenge of Frankenstein, die ze vóor Dr. No maakte: Eunice Gayson. Ook nooit een enorme ster geworden, en haar rol in Revenge of Frankenstein is ook niet geweldig uitgewerkt. Ze fungeert meer als een soort plot-mechanisme en ze verdwijnt ook weer tegen het einde gewoon uit de film zonder afsluiting van het personage.
Het was de bedoeling dat ze als Sylvia Trench steeds terug zou komen, maar nooit iets met Bond kon krijgen omdat hij steeds op missie moest. Ze kwam uiteindelijk alleen in de tweede film terug.
Oorspronkelijk zou Lois Maxwell die rol krijgen, maar die vond het personage te 'gewaagd' en werd uiteindelijk Miss Moneypenny.

NieuwsFilm

meest populair