Rosamund Pike (Gone Girl) wist niks af van vergrote borsten voor filmposter 'Johnny English Reborn'

Rosamund Pike (Gone Girl) wist niks af van vergrote borsten voor filmposter 'Johnny English Reborn'

Volgens de actrice gebeurt het veel vaker dan we weten.

Rosamund Pike, o.a. bekend van Gone Girl, heeft teruggeblikt op twee gevallen waarin haar uiterlijk op een filmposter werd bijgewerkt, zonder dat ze daarvan op de hoogte was gesteld. Zij laat zich er nu over uit.

Zo werden op een poster van Johnny English Reborn haar borsten vergroot. Zo zegt de 42-jarige actrice: ''Het lijkt alsof ik een heel indrukwekkende boezem heb, maar dat is helemaal niet het geval''.


Bekijk de afbeelding

Andere gevallen
Voor de poster van de film Radioactive, waarin Pike Marie Curie vertolkt, werd de kleur van haar ogen weer veranderd. Ook hier wist ze niet van af: ''Op de poster zijn mijn ogen bruin, in plaats van blauw. Ik weet nog steeds niet waarom...''

''Dit zijn de twee gevallen waarvan ik afweet. Het valt namelijk wel op, als je in een keer bruine ogen of enorme borsten hebt. Waarschijnlijk zijn er nog talloze andere gevallen, waarin een foto onopgemerkt werd bijgewerkt''.

Niet de eerste keer
Pike hoopt dan ook dat hier eindelijk eens mee gestopt gaat worden: ''Het is wel erg. We zijn allemaal uit het oog aan het verliezen hoe we er echt uitzien''. In recente jaren lieten o.a. ook Zendaya en Lupita Nyong'o weten dat foto's werden aangepast zonder hun toestemming. Deze zijn hier en hier te bekijken.

NieuwsFilm

meest populair