Beroemde filmster reageert op foto's ontbloot bovenlijf: "Lig hier niet meer wakker van"

Jonah Hill is trots op zichzelf en zijn lichaam.

FilmTotaal 28 februari 2021 13:31 in Celebrity
Jonah Hill heeft op Instagram gereageerd op de foto's die de Daily Mail van hem heeft gepubliceerd. Die Britse tabloid plaatste foto's van Hill in een wetsuit en met ontbloot bovenlijf. Normaal zou de acteur en regisseur daar hartstikke onzeker van worden, maar dat is niet langer het geval, zo laat hij weten.

"Ik meen dat ik tot ver in mijn dertigste nooit mijn shirt uitdeed in het zwembad, zelfs niet als ik alleen met familie of vrienden was", schrijft Hill op Instagram in reactie op de publicatie.

"Ik zou dat waarschijnlijk eerder hebben gedurfd als de onzekerheden uit mijn kindertijd niet continu werden versterkt door de bespottende opmerkingen van de media", vervolgt hij.

"Het feit dat de media een spelletje met me proberen te spelen door me te achtervolgen en foto's van me te maken terwijl ik aan het surfen ben, kan me gelukkig niet meer schelen. Ik ben 37 en heb nu eindelijk vrede met wie ik ben".

Hill draagt zijn post op aan alle kinderen die net als hij vroeger hun shirt niet durven uit te doen in het zwembad. "Heb plezier", geeft hij hen mee. "Je bent geweldig en perfect zoals je bent".NieuwsFilm

meest populair