Bruce Campbell zit nu echt bijna zeker in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Bruce Campbell zit nu echt bijna zeker in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

De acteur lijkt het nu wel te bevestigen.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Bruce Campbell inderdaad een cameo heeft in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Dat verhaal gaat al een tijdje rond. De acteur werkte in het verleden al meermaals samen met regisseur Sam Raimi en twitterde de laatste tijd al een aantal keren over zijn werk in Londen. Campbell lijkt precies die geruchten nu bevestigd te hebben in een nieuw bericht op Twitter.

Werken in Londen
Nadat er wekenlang geruchten rondgingen, gooide Campbell een berichtje online waarin hij aangaf dat het "geweldig was om in een bepaalde stad met een bepaalde regisseur aan een bepaalde film met een bepaalde acteur" te werken. Dat bij een foto van Londen:



Het moge duidelijk zijn dat de legende uit B-films hiermee lijkt te bevestigen dat hij iets opgenomen heeft voor Doctor Strange 2. Dat zou ook passen binnen de samenwerkingsrelatie die hij heeft met Sam Raimi.

De twee braken decennia geleden door met de The Evil Dead-films en in de jaren daarna was Campbell in zo'n beetje elke productie van Raimi te zien. Dat moet nu dus ook welhaast het geval zijn!

NieuwsFilm

meest populair