Gerucht: Nieuwe 'Men in Black' met Will Smith én Tommy Lee Jones op komst?

Gerucht: Nieuwe 'Men in Black' met Will Smith én Tommy Lee Jones op komst?

Zouden de twee weer samenwerken?

Met Men in Black: International werd geprobeerd de komische science fiction franchise nieuw elan te geven. Echt slagen deed die film niet, vooral omdat de chemie tussen Will Smith en Tommy Lee Jones duidelijk ontbrak.

De hoop van fans is nog altijd dat het duo terugkeert voor nog een nieuwe film. Volgens insider Daniel Richtman, die soms goed zit met zijn geruchten, zouden de twee mogelijk overwegen weer terug te keren en samen in een vijfde film te spelen.

Heel wat tegenslagen
Om dat mogelijk te maken, moet Tommy Lee Jones wel behoorlijk van mening zijn veranderd. Hij had namelijk helemaal geen zin in Men in Black 3, wat zijn drastisch verkleinde rol in die film uiteindelijk ook verklaart.

Er lijkt weinig reden te zijn om aan te nemen dat de 74-jarige acteur er uiteindelijk wel zin in heeft. De kans is dan ook groot dat Richtman met dit gerucht mogelijk in het rijk der fabelen rondtast en niet helemaal goed zal blijken te zitten.

Dat er mogelijk een vijfde film komt, lijkt tegelijk wel een logische aanname. Sony Pictures is hard op zoek naar grote franchises om iets mee te doen en Men in Black zou er zomaar een kunnen zijn waar wat te verdienen valt.

NieuwsFilm

meest populair