Video

Gaaf: check hier de eerste beelden van 'Tom Clancy's Without Remorse' met Michael B. Jordan

Tom Clancy's Without Remorse is eind april op Amazon Prime VIdeo te zien.

door Jim Pedd om 07:29 in Video
Morgen kan je eindelijk de eerste trailer voor Tom Clancy's Without Remorse zien. In die film speelt acteur Michael B. Jordan de hoofdrol.

De acteur zal te zien zijn als John Clark, een Navy SEAL die verstrikt raakt in een grote samenzwering. Dat, terwijl hij probeert de moord op zou vrouw te wreken. Hoewel de film pas op 30 april op Amazon Prime Video zal verschijnen, hebben we vandaag de eerste beelden en krijgen we morgen een complete trailer.

Korte teaser
Hieronder kan je de korte teaser voor de nieuwe film zien:De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Clancy uit 1993. Het is een spin-off van de populaire boeken rond Jack Ryan. De film werd eerst gemaakt door Paramount Pictures, maar vanwege corona kon de film niet in de bioscopen komen en besloot men hem te verkopen.

Amazon Prime Video, dat ook het thuis van de Jack Ryan-serie is, zag het wel zitten om hem zelf uit te brengen. Met nu dus een eerste teaser.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Hier wel echt zin in, zeker toen ik las dat het verhaal geschreven is door Taylor Sheridan, die met Sicario, Wind River en Hell or High Water (en ook de serie Yellowstone) toch wel een snaar weet te raken die ik heel tof vind.

Angelo1979

Avatar

Hoop toch echt dat
het wat is.

NieuwsFilm

meest populair