Algemeen

Michael B. Jordan als Superman? Zo kan dat eruit zien

Nieuwe fanart geeft een beetje een preview.

door Jim Pedd om 07:55 in Algemeen
Er komt een nieuwe film rond Superman, met een nieuwe acteur in de hoofdrol. Sommige fans denken aan Michael B. Jordan, over wie we ook diverse geruchten gehoord hebben sinds de film aangekondigd is.

Op Instagram zien we een digital artist, SPDRMNKYXIII, die een schets maakte van Michael B. Jordan als Superman. We zien hem voorop als Superman, achterin beeld als gewone burger. Dat ziet er wel tof uit, met een uniek kostuum dat doet denken aan Val-Zod.

Heel veel geruchten
Er gaan veel verhalen rond over een nieuwe Superman. Vanuit Warner Bros. werd in februari officieel aangekondigd dat er een reboot zou komen van de franchise. Daarin speelt een heel nieuwe acteur de rol.Overigens is het nog helemaal niet zeker dat Michael B. Jordan de nieuwe Superman wordt. Zo zijn er ook fans van Regé-Jean Page die vinden dat hij de nieuwe Superman moet worden.

Hoe dan ook schijnt Warner Bros. op dit moment te zoeken naar een zwarte acteur om de rol van Clark Kent te spelen. Wanneer de rebootfilm precies te zien is, weten we nog niet.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Toch raar dat ze niet doorgaan met Cavill... Nou ja, heeft die in ieder geval tijd om de rol van Bond te gaan spelen. Is die discussie ook meteen opgelost.

Filmhead

Avatar

Haha. Of ze maken een mashup movie. James Super Bond man.

Jeroenevertp

Avatar

Dit is nu wel voor het eerst dat er écht staat dat het om Clark Kent zou gaan. En dus niet een andere "vorm" van superman. Of is dat toeval ?
Ik vind die schets er Supergaaf uitzien !!

SeanDeNiro

Avatar

Ik wil een remake van The Shaft met een albino blanke lesbische hermafrodiet.

eltorro

Avatar

Teleurstellend. Het zou toch jammer zijn als we nu random een superhelden film krijgen met Jordan en geen vervolg op Man of Steel. Blijf hopen dat dit niet officieel is en dat er zomenteen wordt aangekondigd dat er een Man of Steel 2 komt.

kokosnoot

Avatar

Ik vind het er goed uit zien al vraag ik me af wat superman nog voor nieuws te bieden heeft. Als het dan maar wel weer niet zo een ..the beginning of superman verhaal is. Dat zou zo saai en voorspelbaar zijn,

Master Of Films

Avatar

Hoe dan ook schijnt Warner Bros. op dit moment te zoeken naar een zwarte acteur om de rol van Clark Kent te spelen.
Michael B. Jordan zal nooit de echte Clark Kent uit Kansas spelen.

Ik zou aanraden om het volgende fragment te kijken. Het is van 2019. Michael B. Jordan, een Superman kenner, weet waar hij over praat!

Overlord

Avatar

Cavill was prima gecast en had wat mij betreft nog prima een paar films mogen maken als superman.
Nu willen ze graag een donkere superman omdat het politiek correct zou zijn, maar als er een blanke Shaft zou komen is het hek van de dam. Zijn we niet een beetje doorgeslagen inmiddels ?

Pascal08

Avatar

Arrogante nepgozer.

TheMorry

Avatar

Zwarte superman ga ik niet kijken. Een select groepje jangt continue wanneer een zwarte rol door een blanke wordt ingevuld maar andersom moet het wel ok zijn?

Arnold_FF7

Avatar

Dan zullen ze veel moeten uitleggen want het is wel superman die ineens zwart is. Weet dat hij bestaat in de strips, maar dit is niet een karakter die niemand kent zoals bij de marvel karakters die ze hebben aangepast. Dus voor de mainstream zullen er toch veel vreemd opkijken

kokosnoot

Avatar

@Mof Goed fragment, ook realistisch hoe hij er in staat.

Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt.

TheOtherOne343

Avatar

Ik vind het niet erg als ze het maar gaan verklaren

NieuwsFilm

meest populair