Michael B. Jordan als Superman? Zo kan dat eruit zien

Michael B. Jordan als Superman? Zo kan dat eruit zien

Nieuwe fanart geeft een beetje een preview.

Er komt een nieuwe film rond Superman, met een nieuwe acteur in de hoofdrol. Sommige fans denken aan Michael B. Jordan, over wie we ook diverse geruchten gehoord hebben sinds de film aangekondigd is.

Op Instagram zien we een digital artist, SPDRMNKYXIII, die een schets maakte van Michael B. Jordan als Superman. We zien hem voorop als Superman, achterin beeld als gewone burger. Dat ziet er wel tof uit, met een uniek kostuum dat doet denken aan Val-Zod.

Heel veel geruchten
Er gaan veel verhalen rond over een nieuwe Superman. Vanuit Warner Bros. werd in februari officieel aangekondigd dat er een reboot zou komen van de franchise. Daarin speelt een heel nieuwe acteur de rol.



Overigens is het nog helemaal niet zeker dat Michael B. Jordan de nieuwe Superman wordt. Zo zijn er ook fans van Regé-Jean Page die vinden dat hij de nieuwe Superman moet worden.

Hoe dan ook schijnt Warner Bros. op dit moment te zoeken naar een zwarte acteur om de rol van Clark Kent te spelen. Wanneer de rebootfilm precies te zien is, weten we nog niet.

NieuwsFilm

meest populair