Napoleon-film met Joaquin Phoenix vindt vrouwelijke hoofdrolspeler

Napoleon-film met Joaquin Phoenix vindt vrouwelijke hoofdrolspeler

Wie zal Napoleons geliefde Josephine spelen in de film van Ridley Scott?

Via Deadline is bekend geworden dat Jodie Comer de nieuwste toevoeging is aan de cast van Napoleon Bonaparte-biopic Kitbag van Ridley Scott. Ze zal de rol van Napoleons geliefde Josephine spelen in het project van Apple Studios.

De voor een Golden Globe genomineerde Comer (Killing Eve) zal eerst nog te zien zijn in Scotts The Last Duel, een ander epos waarin ze te zien is naast Ben Affleck, Matt Damon en Adam Driver. In Kitbag zal Comer te zien zijn naast Joaquin Phoenix, die de 19e eeuwse Franse keizer Napoleon speelt.

Een intiem epos
In Kitbag wordt niet alleen de snelle en meedogenloze opkomst van Napoleon belicht, maar ook de relatie met zijn enige ware liefde Josephine wordt in geuren en kleuren getoond. Er is echter ook meer dan genoeg ruimte voor de beroemdste epische veldslagen die Napoleon aanvoerde. In die sequenties gaan we zien wat een geweldige strateeg en militair leider hij was.

David Scarpa schrijft het script van de film, die wordt geproduceerd door Scott en Kevin Walsh in samenwerking met 20th Century Studios.

De opnames moeten begin 2022 van start gaan in het Verenigd Koninkrijk.

NieuwsFilm

meest populair