Algemeen

Dwayne Johnson begint binnenkort met opnames DC-film 'Black Adam'

Producent Hiram Garcia heeft bekendgemaakt wanneer de opnames beginnen.

door Jeffrey Kouters om 16:18 in Algemeen
Het kostuum van Dwayne Johnson ligt klaar en de sets zijn gebouwd; volgende maand beginnen eindelijk de opnames van de DC-film Black Adam. Dat heeft producent Hiram Garcia onthuld in een nieuw interview.

In die film, een spin-off van Shazam! (2019), kruipt Johnson voor het eerste in de huid van de bekende superschurk.

De opnames van Black Adam hadden eigenlijk in tweede helft van vorig jaar al moeten plaatsvinden, maar die plannen konden vanwege de coronapandemie niet doorgaan.

Producent Garcia staat dan ook te springen om volgende maand eindelijk aan de slag te kunnen.

"We beginnen binnenkort met de opnames en daarmee bedoel ik april", vertelt hij aan Comicbook.com. "We verheugen ons er zeer op om Black Adam en de Justice Society of America via dit passieproject van ons aan de wereld te kunnen presenteren".

De opnames zullen plaatsvinden in de Amerikaanse staat Georgia, tegenwoordig het tweede Hollywood. "We zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om te beginnen", aldus Garcia.

Het is niet bekend wanneer Black Adam in de bioscopen zal verschijnen. De film stond eerder gepland voor december dit jaar.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Poept ie weer een nieuwswaardig bericht uit?

Appie Asbak

Avatar

Altijd weer Dwayne en Diesel. Geef andere (betere) acteurs eens een kans.

Terranova

Avatar

Benieuwd wanneer de film officieel Shazadam gaat heten, in de comics is het al een ding. Want Black Adam klinkt racistisch natuurlijk...

NieuwsFilm

meest populair