Helaas: Geen Fantastic Four-helden in Marvels 'WandaVision'

Helaas: Geen Fantastic Four-helden in Marvels 'WandaVision'

Sommige fans hadden daar echt op gehoopt na een opmerking van Monica Rambeau.

Wie is nou toch de ruimtevaartingenieur waar Monica Rambeau (Teyonah Parris) het over had in WandaVision? Daar speculeerden Marvel-fans volop over de afgelopen weken. Regisseur Matt Shakman heeft nu onthuld dat een veelgenoemde kandidaat het in ieder geval niet is: Fantastic Four-voorman Reed Richards.

Nee, de Marvel Cinematic Universe-versie van Reed Richards zal niet worden geïntroduceerd in WandaVision, een serie die momenteel exclusief op Disney+ te streamen is.

Sommige fans verwachten nog altijd dat Monica Rambeau's bevriende ruimtevaartingenieur een bekend personage uit de Marvel-comics is en dat deze zal worden onthuld in de laatste aflevering, die overmorgen verschijnt.

Zo werden onder meer Blue Marvel, de dochter van Skrull-leider Talos en Reed Richards als mogelijke opties geopperd door de fanatieke fans.

Helaas moet Matt Shakman de fans enigszins teleurstellen: de ingenieur is zeker niet Reed Richards en het lijkt erop dat er helemaal geen antwoord komt op deze vraag.

"De enorme passie die we hebben gezien rondom ruimtevaartingenieur was echt fantastisch. Ik bedoel, natuurlijk zou het geweldig zijn geweest als Reed Richards op zou hebben gedoken [maar dat gebeurt dus niet]", aldus Shakman tegenover Comicbook.com.


Toelichting
Dit nieuws is (ook) op FT gepubliceerd omdat WandaVision onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe. Gebeurtenissen in deze serie hebben invloed op toekomstige films en series; personages die in de verschillende series worden geïntroduceerd zullen ook opduiken in de films.

NieuwsFilm

meest populair