Algemeen

'Raya and the Last Dragon' is vanaf deze dag gratis te zien op Disney+

Nu moet je 21,99 euro betalen om de film te zien.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Raya and the Last Dragon staat op Disney+. Maar je betaalt op dit moment 21,99 euro om de film te kunnen kijken op de streamingdienst.

Gelukkig weten we ook al wanneer je de film in z'n geheel kan bekijken zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Je hoeft niet eens zo heel lang te wachten, blijkt nu.

Raya and the Last Dragon
Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Raya and the Last Dragon eind 2020 in de bioscoop uit zou komen. Maar vanwege de coronapandemie werd de release uitgesteld. Hoewel de film wel naar de bioscopen komt, maakt Disney hem dus ook alvast beschikbaar via VIP-toegang.

De film speelt zich af in de wereld Kumandra, waar mensen en draken ooit in vrede samenleefden. Tot monsters de mensheid bedreigden en de draken zichzelf opgeofferd hadden om de mensheid te redden. Als de monsters ineens terugkeren, is het aan Raya om de laatste draak, Sisu, te vinden, in een poging de wereld te herstellen.

Je kan de film vanaf vandaag kopen op Disney+, maar als je even geduld hebt kan je hem ook al zonder extra kosten bekijken. Vanaf 5 juni 2021 kan je hem gratis zien.

Benieuwd naar de ontvangst van de film? Lees dan hier een overzicht van de recensies.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Vanaf 5 juni 2021 kan je hem gratis zien.
FIlmtotaal betaalt dan het benodigde abonnement?

Master Of Films

Avatar

Gratis?Hoe moeilijk is het om te vertellen dat Raya vanaf 5 juni in je (BETAALDE!!!) Disney+ abonnement wordt inbegrepen.

Ang3l

Avatar

Is dat de US of de NL datum? Want hier worden nogal eens US Data gecopy/paste waarna t nog maanden wachten is voordat ie ook op Disney+ NL verschijnt (onward, kuch kuch).

Gigan72

Avatar

Gratis is bullshit ik moet nog steeds betalen voor het internet.

Maac

Avatar

5 juni? Ikke niet.

Maac

Avatar

^Haha nee ik bedoelde wachten tot 5 juni. Je kan 'm nu ook gratis kijken.

Jeroenevertp

Avatar

Dat wordt dus massaal downloaden ! Ik zag 'm al op Filmpaleis staan

NieuwsFilm

meest populair