'Raya and the Last Dragon' is vanaf deze dag gratis te zien op Disney+

Nu moet je 21,99 euro betalen om de film te zien.

De film is sinds 5 juni gratis te zien op Disney+.

Raya and the Last Dragon staat op Disney+. Maar je betaalt op dit moment 21,99 euro om de film te kunnen kijken op de streamingdienst.

Gelukkig weten we ook al wanneer je de film in z'n geheel kan bekijken zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Je hoeft niet eens zo heel lang te wachten, blijkt nu.

Raya and the Last Dragon
Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Raya and the Last Dragon eind 2020 in de bioscoop uit zou komen. Maar vanwege de coronapandemie werd de release uitgesteld. Hoewel de film wel naar de bioscopen komt, maakt Disney hem dus ook alvast beschikbaar via VIP-toegang.

De film speelt zich af in de wereld Kumandra, waar mensen en draken ooit in vrede samenleefden. Tot monsters de mensheid bedreigden en de draken zichzelf opgeofferd hadden om de mensheid te redden. Als de monsters ineens terugkeren, is het aan Raya om de laatste draak, Sisu, te vinden, in een poging de wereld te herstellen.

Je kan de film vanaf vandaag kopen op Disney+, maar als je even geduld hebt kan je hem ook al zonder extra kosten bekijken. Vanaf 5 juni 2021 kan je hem gratis zien.

Benieuwd naar de ontvangst van de film? Lees dan hier een overzicht van de recensies.

NieuwsFilm

meest populair