Gaaf! 'Space Jam: A New Legacy' onthult eindelijk zijn eerste beelden

Gaaf! 'Space Jam: A New Legacy' onthult eindelijk zijn eerste beelden

Maak je borst maar nat voor een nieuw avontuur.

Eindelijk zijn er beelden van Space Jam: A New Legacy. De film is al jaren in de maak, en komt dit jaar ergens uit. Vandaag hebben we een aantal eerste foto's!

Die werden vrijgegeven door Entertainment Weekly. Op de beelden zien we onder meer hoofdrolspeler LeBron James die zich er klaar voor maakt een basketbal te dunken. Verder kijkt Bugs Bunny behoorlijk bezorgd en zien we Don Cheadle.

De eerste foto's
Hier kan je de eerste foto's van Space Jam: A New Legacy zien:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Space Jam: A New Legacy neemt de squad het niet op tegen de Monstars. Dat waren de vrij bizarre schurken uit de eerste film. In plaats daarvan neemt het Tunes Squad het op tegen de Goon Squad, die hun eigen spelers vol superkrachten hebben.

Volgens EW komen Don Cheadle en LeBron James terecht in iets dat het "Warner 3000 entertainment Server-verse" genoemd wordt. We zien dus een hele rits cartoon-achtige dingen gebeuren in een vrij bizarre en aan de eerste foto te zien roze wereld.

Het lijkt erop dat de promotiecampagne voor de nieuwe Space Jam-film nu ineens op gang komt. Dat betekent dat een trailer om de hoek kan staan. Een grote kanshebber lijkt de volgende All-Star NBA Game die op 7 maart plaatsvindt. De film komt in juli uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair