Enge deepfake van Johhny Depp als Amber Heard in 'Aquaman'

Enge deepfake van Johhny Depp als Amber Heard in 'Aquaman'

Niet Amber Heard maar Johhny Depp is Mera in deepfake Aquaman.

Johnny Depp en Amber Heard weten zo af en toe het (celeb)nieuws te domineren met hun doorlopende getouwtrek binnen en buiten de rechtbank. Topacteur Depp lijkt door de situatie al van zijn voetstuk te zijn gevallen en voor Heard zou dat ook zomaar kunnen gebeuren.

Hoe het ook afloopt, de fans en andere mensen blijven er graag van op de hoogte en er worden allerlei petities gestart voor beide partijen. De één is dol op Johnny, de ander op Amber. Of misschien wel allebei, of allebei niet... Een celeb-soap mag de situatie ondertussen wel genoemd worden.

Johhny Depp als Mera in Deepfake
Nu is er een deepfake opgedoken en in de video zien we Depp als Mera, het personage van Heard in Aquaman uit 2018. Het gezicht van Depp is op dat van Heard geplakt en dat levert toch een best vreemd, eng resultaat op. Check de beelden hieronder!



Depp vertrok even geleden onder dwang bij Fantastic Beasts 3 en heeft op dit moment geen films meer in de planning staan, enkel de miniserie Puffins. Heard zien we deze maand in Zack Snyder's Justice League en moet ook te zien zijn in Aquaman 2.

NieuwsFilm

meest populair