Algemeen

Poster voor de 'WandaVision'-bonus die op 12 maart verschijnt

The Making of WandaVision verschijnt 12 maart.

door Bram de Groot om 10:33 in Algemeen
Vandaag is de laatste aflevering van WandaVision op Disney+ verschenen. Dit betekent dat we kunnen gaan uitkijken naar 19 maart, het moment waarop The Falcon and the Winter Soldier start, als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe.

Toch is er nog een extra'tje. Tussendoor verschijnt namelijk nog Marvel Studios Assembled: The Making of WandaVision, een zogenaamde 'Original Special' van Disney+. De titel maakt al duidelijk dat we een blik achter de schermen krijgen bij de Marvel-serie.

Poster voor Marvel Studios Assembled
Hieronder zie je de poster voor de documentaire die op 12 maart online komt. Op Twitter staat de begeleidende tekst "View Marvel Studios' WandaVision through a new lens" en dat geeft aan dat er een derde dimensie komt. Want na de sitcom-setting en de MCU-setting, komt er nu dus een derde camera aan bod: die van de makers.Marvel Studios' WandaVision laat zien hoe Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen stapje voor stapje uitgroeit tot de Scarlett Witch, haar echte voorkomen uit de strips dat we tot op heden nog niet hebben mogen zien in het Marvel Cinematic Universe.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gbfan

Avatar

poaaah het was wel een hele vette laatste aflevering hoor.
Maar heb nu toch nog wel wat vragen lagen...

NieuwsFilm

meest populair