Algemeen

En weer is 'Fast & Furious 9' uitgesteld

De film komt later uit dan je zou hopen.

door Jim Pedd om 13:29 in Algemeen
En weer is Fast & Furious 9 uitgesteld. De film zou eigenlijk in mei 2020 in de bioscoop draaien, maar werd - hoe kan het ook anders - vanwege het coronavirus uitgesteld naar april 2021. Toen bleek dat die datum niet gehaald kon worden, stelde Universal Pictures de film uit naar eind mei.

Maar die releasedatum wordt nu ook niet meer gehaald. Vandaag blijkt dat de film namelijk pas op 25 juni te zien moet zijn. Het is het derde uitstel voor de film, en laat wederom zien dat Hollywood er nog altijd niet gerust op is dat dit voorjaar het ergste voorbij is wat corona betreft.

Richting het einde werken
Deze negende film in de 'hoofdfranchise' introduceert de jongste broer van Dominic Toretto, Jakob. Die blijkt een dodelijke moordenaar te zijn en werkt samen met hun oude vijand Cipher. Deze gevaarlijke hacker heeft nog een persoonlijk appeltje te schillen met Dom en niets gaat haar te ver.

Hierna komt de franchise bijna tot een einde, want er wordt aan nog maar één aanvullende film gewerkt.

Die tiende film wordt overigens wel in twee delen uitgebracht, volgens Vin Diesel omdat er nog zoveel verhaal verteld moet worden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Ik hoop dat ie helemaal niet meer uitkomt.

Sjaakie

Avatar

@ThEnd hoop dat jij een auto ongeluk krijgt

Janine vk

Avatar

Dat ze WÉÉR een film hebben gemaakt, dat verbaasd mij. Deel 1 was leuk, daarna zakte het snel in. Sinds die "steen" meedoet...die Dwayne Douglas Johnson is het werkelijk niet meer om aan te zien. Hij denkt dat "the show" om hem draait, maar dat is absoluut niet zo. Het ging in eerste instantie om snelle, gerunde custom auto's, maar daar zijn ze ookal vanaf gestapt.

NieuwsFilm

meest populair