Titel voor 'X-Men'-film van Marvel Studios bekend?

Of is dit gewoon een werktitel?

Bram de Groot 5 maart 2021 15:13 in Algemeen
Afgelopen jaar verscheen na veel uitstel de laatste X-Men film onder het label 20th Century Fox / Studios in de bioscopen. Deze film heet The New Mutants en nu is er het gerucht dat de X-Men film van Marvel Studios een vergelijkbare titel gaat dragen.

Volgens The Illuminerdi zou Marvel Studios werken aan de film The Mutants en deze zou eindelijk de X-Men in het Marvel Cinematic Universe introduceren. Volgens The Illuminerdi is Kevin Feige, logischerwijs, de producent.

Maakt Marvel Studios de X-Men film The Mutants?
Of de titel ook daadwerkelijk wordt gebruikt, valt te betwijfelen. Zo is er natuurlijk de overeenkomst met The New Mutants en deze werd nou niet bepaald goed ontvangen. Maar voordat The Mutants uitkomt zijn we sowieso een jaar over drie verder.

Het kan ook simpelweg de werktitel van het X-Men project bij Marvel Studios zijn. Eerder hintte Kevin Feige dat de studio plannen heeft met de mutanten, uiteraard nadat de rechten terugkeerden met de aankoop van 20th Century Fox.

Eerder gaven Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) aan oren te hebben naar de regie van de X-Men film. Dus wie weet is dit de film waarvoor het duo terugkeert naar Marvel Studios.

NieuwsFilm