Algemeen

Titel voor 'X-Men'-film van Marvel Studios bekend?

Of is dit gewoon een werktitel?

door Bram de Groot om 15:13 in Algemeen
Afgelopen jaar verscheen na veel uitstel de laatste X-Men film onder het label 20th Century Fox / Studios in de bioscopen. Deze film heet The New Mutants en nu is er het gerucht dat de X-Men film van Marvel Studios een vergelijkbare titel gaat dragen.

Volgens The Illuminerdi zou Marvel Studios werken aan de film The Mutants en deze zou eindelijk de X-Men in het Marvel Cinematic Universe introduceren. Volgens The Illuminerdi is Kevin Feige, logischerwijs, de producent.

Maakt Marvel Studios de X-Men film The Mutants?
Of de titel ook daadwerkelijk wordt gebruikt, valt te betwijfelen. Zo is er natuurlijk de overeenkomst met The New Mutants en deze werd nou niet bepaald goed ontvangen. Maar voordat The Mutants uitkomt zijn we sowieso een jaar over drie verder.

Het kan ook simpelweg de werktitel van het X-Men project bij Marvel Studios zijn. Eerder hintte Kevin Feige dat de studio plannen heeft met de mutanten, uiteraard nadat de rechten terugkeerden met de aankoop van 20th Century Fox.

Eerder gaven Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) aan oren te hebben naar de regie van de X-Men film. Dus wie weet is dit de film waarvoor het duo terugkeert naar Marvel Studios.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bobby Z

Avatar

wolverine Please......!!

Spider-fan

Avatar

The New Mutants deed me wel Dark Phoenix een stuk meer waarderen. Niet dat die ineens geweldig wordt, maar vergeleken met New Mutants is het nog wel echt een film. New Mutants leek meer een matige tv-pilot.

Loay.sk

Avatar

Was leuker als de orginele x-men acteurs naar het mcu moven

Trend34

Avatar

Alleen Hugh jackman als Wolverine anders geen x-men

justmikemovies

Avatar

@Trend34
Het moet eens afgelopen zijn met die ongelofelijke onzin dat superhelden niet hercast kunnen worden voor een nieuwe reeks. Of zullen we de lijn even doortrekken?

- Alleen Nicholas Hammond als Peter Parker anders geen Spider-Man.
- Alleen David Hasselhoff als Nick Fury anders geen S.H.I.E.L.D.
- Alleen Adam West als Bruce Wayne anders geen Batman.

ReneZietNog

Avatar

Lekker gewoon iedereen recasten. Al die ouwe meuk lekker aan de kant schuiven. Er zijn maar 2 goede Xmen films tot op heden. De eerste en first class. De rest slaat nergens op. Die laatste Wolverine was ook leuk

NieuwsFilm

meest populair