'City of Lies' met Johnny Depp over de moord op Notorious B.I.G. komt eindelijk uit

'City of Lies' met Johnny Depp over de moord op Notorious B.I.G. komt eindelijk uit

De misdaadfilm ligt inmiddels al meer dan twee jaar op de planken.

De afgelopen jaren stonden voor de ooit zo succesvolle Johnny Depp in het teken van allerhande schandalen (voornamelijk rondom zijn relatie met Amber Heard), waardoor hij voorlopig niet meer zal opdagen in grote blockbusters. Tegenwoordig richt hij zich dan ook op rollen in kleinere films.

Een van die kleinere films is City of Lies, waarin Depp de rol speelt van Russell Poole, de LAPD-rechercheur die jaren onderzoek naar de moord op Christopher Wallace, alias The Notorious B.I.G. Depp wordt in de film vergezeld door Forest Whitaker, die een journalist speelt die samenwerkt met Poole.

Van de plank gehaald
Dit alles klinkt je misschien wel bekend in de oren, maar dat komt doordat City of Lies eigenlijk al in 2018 de bioscopen had moeten bereiken. Door al het gedoe rondom Depp en de coronacrisis werd de film keer op keer uitgesteld.

Nu komt de film plots op 19 maart a.s. uit in de Amerikaanse bioscopen, gevolgd door een VOD-release op 9 april. Een nieuwe poster kun je hieronder checken.

We vermoeden dat City of Lies hierdoor ook snel in Nederland beschikbaar zal worden gesteld (waarschijnlijk op een streamingdienst), maar daarover zijn nog geen concrete uitspraken gedaan.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair