Algemeen

'Harry Potter'-franchise kan flink uitbreiden de komende tijd

Daar hint de CEO van WarnerMedia in elk geval op.

door Jim Pedd om 10:53 in Algemeen
Er zouden zomaar eens meer Harry Potter-films aan kunnen komen. WarnerMedia's CEO Jason Kilar sprak behoorlijk openlijk tijdens een conferentie voor investeerders eerder deze week.

The Hollywood Reporter legde een aantal van de gewaagde uitspraken van de beste man vast. De CEO meldde allereerst dat zijn streamingdienst, HBO Max, nu 61 miljoen abonnees wereldwijd heeft. Maar er zou meer kunnen komen.

Een vervolg?
"Een van onze meest geliefde franchises is Harry Potter," aldus Kilar. "En we zijn enorm dankbaar om samen te kunnen werken met J.K. Rowling. Ik denk dat er veel leuks in het verschiet ligt, en dat de franchise nog groot potentieel heeft."

De vraag is natuurlijk vooral wat er dan in het verschiet ligt. Natuurlijk zijn er de Fantastic Beasts-films die nog even doorakkeren en waar nog drie delen van zijn aangekondigd. Maar er wordt naar verluidt gekeken naar meer uitbreidingen van de franchise. Zo horen we het gerucht dat er gekeken wordt naar een televisieserie in de franchise.

Wellicht dat men uiteindelijk het theaterstuk Harry Potter and the Cursed Child verfilmt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Het domste wat ze kunnen doen is cursed child verfilmen. Dat krijgen ze een zelfde situatie als Disney heeft met de SW Fandom aangezien dat boek/toneelstuk niet echt door de gehele Fandom positief was ontvangen.

NieuwsFilm

meest populair