Disney+ voegde 4 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde 4 films nieuw toe afgelopen week

Dit is allemaal nieuw verschenen op Disney+.

Er verschenen vijf nieuwe films op Disney+. Dat lijkt vooral mogelijk te zijn door de toevoeging van Star. Vandaag zetten we ze voor je op een rij.

Een beetje een unieke toevoeging is de film Raya and the Last Dragon, die je nu alleen via VIP-toegang kan zien. Nu betaal je 21,99 euro voor de release.

Raya and the Last Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall, Carlos López Estrada, Carlos López Estrada | Cast: Awkwafina, Kelly Marie Tran
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Downhill (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nat Faxon, Jim Rash | Cast: Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Miranda Otto, Zoe Chao
Deze gaat over een familie die samen op skivakantie gaan in de Alpen. De vader (Will Ferrell) heeft echter maar weinig zin, maar zijn vrouw (Julia-Louis Dreyfus) weet hem toch te overtuigen. In het begin lijkt alles goed te verlopen, totdat er een sneeuwlawine naar beneden komt terwijl ze eten in een restaurant. Terwijl de moeder de kinderen probeert te beschermen, zet de vader het op een lopen. Dit voorval zorgt voor heel wat wrijvingen binnen hun huwelijk en relatie.

Damien - Omen II (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Taylor | Cast: William Holden, Lee Grant, Jonathan Scott-Taylor, Robert Foxworth
Het dertienjarige, en door een ambassadeursechtpaar geadopteerde duivelskind uit The omen schrijft zich met zijn pleegbroer in bij een Amerikaanse legeracademie.

Drain Alcatraz (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wayne Abbott | Cast: Craig Sechler, Russell Boulter, John A. Martini, John Cantwell
Met bijzondere visual effects, 'loopt' het water rond het beruchte eiland Alcatraz 'weg'. Dat maakt het mogelijk om in deze documentaire de geheimen van het gevangeniseiland te onthullen.

NieuwsFilm

meest populair