Algemeen

Gerucht: Emma Watson in gesprek voor solofilm in 'Harry Potter'-universum

Hermoine zou een heel eigen film krijgen?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Keert Emma Watson terug naar de Harry Potter-franchise? De laatste keer dat we haar als Hermione zagen in de franchise was in The Deathly Hallows Part 2.

Sindsdien horen we geregeld geruchten over een eventuele terugkeer van de oorspronkelijke castleden in een nieuwe film. Zo gaat nu weer het verhaal dat de actrice mogelijk terugkeert in een solofilm.

Solofilm voor Watson?
Giant Freakin Robot claimt in een bericht dat Emma Watson gesprekken voert met Warner Bros. over een terugkeer in de franchise. Het zou de bedoeling zijn om haar terug te brengen in de rol. Sterker nog: volgens Giant Freakin Robot krijgt ze zelfs de hoofdrol in het project.

Toch lijkt dit niet het meest waarschijnlijke gerucht van de wereld. De actrice staat er uiteindelijk om bekend dat ze niet per se de spotlights kiest, en het ook prima vindt om rustig aan te doen. Een terugkeer naar de Harry Potter-franchise past niet helemaal daarin.

Mocht het wel gebeuren, dan is dit voor het eerst in meer dan tien jaar dat we Emma Watson weer als Hermione zouden kunnen zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kokkie2505

Avatar

Ik hoop dat het waar is, maar over dat gerucht in december over meer Harry Potter films heb ik ook nog steeds niks gehoord, dus ik zou het natuurlijk geweldig vinden, maar eerst ff afwachten

RobzZ01

Avatar

Waar komt dit gerucht nou weer vandaan?

Van de week nog groot in de kranten dat ze geen filmklussen in de agenda heeft staan en misschien wel stopt met acteren. Nu denk ik dat dat laatste zwaar overdreven is. Maar weer een Harry Potter film doen is t compleet tegenovergestelde van dit bericht.

No way dat ze dat gaat doen. Net als Radcliffe is zij duidelijk gewoon klaar met de franchise.

Vraag me gewoon echt af waar soms de bron ligt bij deze “gerucht” artikelen.

lamoteg

Avatar

Awel, dit vind ik cool nieuws!! Of het nu waar is of niet!!

Arnold_FF7

Avatar

Nee dat zou een dom idee zijn. Hermoine is niet boeiend genoeg als persoon zonder de rest.

Er zijn genoeg andere verhalen die ze kunnen vertellen, maar een solo hermoine film lijkt me het laatste wat ze moeten doen

Lurking metafan

Avatar

Ik dacht dat ze het juist rustig aan wilde doen?

Zou wel gaaf zijn, als ze weer in haar HP rol van Hermione zou kruipen. Heb sowieso erg genoten van de HP serie.

NieuwsFilm

meest populair