Gerucht: Emma Watson in gesprek voor solofilm in 'Harry Potter'-universum

Gerucht: Emma Watson in gesprek voor solofilm in 'Harry Potter'-universum

Hermoine zou een heel eigen film krijgen?

Keert Emma Watson terug naar de Harry Potter-franchise? De laatste keer dat we haar als Hermione zagen in de franchise was in The Deathly Hallows Part 2.

Sindsdien horen we geregeld geruchten over een eventuele terugkeer van de oorspronkelijke castleden in een nieuwe film. Zo gaat nu weer het verhaal dat de actrice mogelijk terugkeert in een solofilm.

Solofilm voor Watson?
Giant Freakin Robot claimt in een bericht dat Emma Watson gesprekken voert met Warner Bros. over een terugkeer in de franchise. Het zou de bedoeling zijn om haar terug te brengen in de rol. Sterker nog: volgens Giant Freakin Robot krijgt ze zelfs de hoofdrol in het project.

Toch lijkt dit niet het meest waarschijnlijke gerucht van de wereld. De actrice staat er uiteindelijk om bekend dat ze niet per se de spotlights kiest, en het ook prima vindt om rustig aan te doen. Een terugkeer naar de Harry Potter-franchise past niet helemaal daarin.

Mocht het wel gebeuren, dan is dit voor het eerst in meer dan tien jaar dat we Emma Watson weer als Hermione zouden kunnen zien.

NieuwsFilm

meest populair