'Halloween Kills' wordt een epische film die alles anders doet

'Halloween Kills' wordt een epische film die alles anders doet

De franchise wordt op z'n kop gezet.

Halloween Kills lijkt grootser te worden dan eerdere films in de franchise. Voorheen zagen we vooral hoe Michael Myers zijn familieleden wilde vermoorden in een dodelijk kat-en-muisspel. Maar dat wordt met deze nieuwe film anders.

Regisseur David Gordon Green maakt er volgens castlid Andi Matichak iets groters dan ooit van. Dat vertelde zij tijdens een interview met WeWatchedAMovie.

Epische film
"Toen ik het script las, dacht ik: 'Whoa! Mooi! Laten we ervoor gaan.' Het is echt enorm ambitieus, en heel irreëel als we het voor elkaar krijgen," aldus Matichak.

"Toen we op de set waren, voelde je ook echt een bepaalde energie. Het is een behoorlijk epische film en er waren echt een paar scènes waarvan ik bijna niet kon geloven dat we ze ook echt aan het maken waren. Jullie hebben daar al iets van gezien in de teaser, waarin je een gevoel kreeg van de menigte en die scènes waren voor mijn gevoel echt intens."

Volgens Matichak moeten we de film echt in de bioscoop kijken en niet thuis. "Het is zo episch, zo groot en zo intens, dat je hem echt in de bioscoop moet zien, met het geluid om je heen en hopelijk ook een publiek. Dat gevoel van gemeenschap terwijl je iets als dit kijkt, maakt het veel specialer."

NieuwsFilm

meest populair