'Space Jam 2' ook met personages als Joker, King Kong en Neo?

'Space Jam 2' ook met personages als Joker, King Kong en Neo?

Tweede Space Jam gaat aan de haal met bekende Warner Bros. figuren.

Een paar dagen geleden kregen we de eerste foto's te zien uit Space Jam: A New Legacy, het langverwachte vervolg op Space Jam uit 1995. Even geleden waren er geruchten dat we in de tweede film opvallende schurken te zien zouden krijgen.

En deze geruchten lijken nu bevestigd. Hoofdrolspeler en de levende NBA-legende LeBron James (More Than a Game) meldt namelijk dat hij in de film een Toon Squad moet samenstellen en daarvoor door de "Warner Bros. server" reist op zoek naar personages uit "de bekendste films van de studio".

Veel Warner Bros. personages
Ook regisseur Malcolm D. Lee (Soul Men) gaf in gesprek met Entertainment Weekly aan dat de film diep in de digitale archieven van Warner Bros. duikt. Het is echter nog niet bevestigd om welke personages en figuren het gaat.

Bepaalde personages zouden niet per se mee doen aan de basketwedstrijden, maar gewoon in het publiek zitten. En dit zet de deur open voor vele cameo's. En dan valt te kiezen uit bijvoorbeeld Neo uit The Matrix, Batman, de Joker, King Kong en ga maar door.

Overigens zouden er in het verleden al setfoto's zijn gelekt en daarin zouden onder meer de groene The Mask en Pennywise the Dancing Clown te zien zijn geweest. Midden juli moet Space Jam: A New Legacy in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair