De redenen waarom de Marvel-film 'Gambit' met Channing Tatum nooit gemaakt werd

De redenen waarom de Marvel-film 'Gambit' met Channing Tatum nooit gemaakt werd

Dit kwam niet door de Fox/Disney-merge.

Toen de overname van 20th Centrury Fox door Walt Disney een feit was, verdween de film Gambit van de kalender. Hierdoor leek het erop dat Disney / Marvel Studios de plannen voor die film in de prullenbak had gegooid. Toch is er meer aan de hand.

In de Marvel-film binnen het X-Men Universum van Fox moest Channing Tatum de titelheld gaan spelen. De film bevond zich echter al snel in een lastige positie aangezien regisseurs als Doug Liman, Rupert Wyatt en Gore Verbinski kwamen en weer vertrokken.

Waarom de Marvel-film Gambit niet gemaakt werd
In gesprek met Collider heeft Verbinski nu iets meer verteld over wat er achter de schermen gebeurde. Opvallend is dat Verbinski aangaf dat de film halsoverkop gemaakt moest worden en dat hij twijfelde om de film te maken.

Hij hoefde uiteindelijk geen keuze te maken, aangezien het script niet op tijd werd afgerond. "Er was geen moment waarop iedereen het eens was over het script," aldus Verbinski die ook aangaf dat hij nooit heeft getekend voor de film, maar er enkel gesprekken over heeft gehad.

Fantastic Four en andere issues
Eerder zei Wyatt al dat er een hoop gedoe was achter de schermen. Het floppen van Fantastic Four uit 2015 zorgde voor een krimp in het productiebudget en dat zorgde voor nieuwe aanpassingen in het script. Uiteindelijk zou Tatum zichzelf nog hebben opgeworpen om Gambit te regisseren. De komst van Disney kwam waarschijnlijk op het juiste moment.

Tijdens Comic-Con 2015 voegde Tatum zich nog bij de cast van de Fantastic Four, X-Men en Deadpool-films. Zie hieronder de promofoto. Zijn wens om Gambit te spelen zal waarschijnlijk nooit uitkomen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair