Deze Stephen King-film gaat Zac Efron voorgoed veranderen

Deze Stephen King-film gaat Zac Efron voorgoed veranderen

Zac Efron krijgt een metamorfose door Firestarter.

Al jaren tracht acteur Zac Efron af te komen van zijn brave imago dat hij opbouwde via de Disney Channel en de nodige komedies. Even geleden werd bekend dat Efron de hoofdrol gaat spelen in de Stephen King-film Firestarter.

Tijdens een interview sprak regisseur Keith Thomas over dat de keuze op Efron is gevallen om de hoofdrol te gaan spelen. De regisseur denkt dat dit een gamechanger voor Efron gaat worden.

"Hij is nu begin dertig. Dus hij is een andere man. Ik bedoel, hij is dezelfde man, maar een andere man. En ik denk dat dit het soort rol is waarmee hij invloed heeft op de manier waarop hij zichzelf laat zien en de manier waarop we naar hem kijken," aldus Thomas.

Firestarter van Stephen King
Het is niet de eerste keer dat er een Firestarter-film verschijnt. Heather Locklear en een jonge Drew Barrymore speelden namelijk al in 1984 in een overigens niet zo succesvolle verfilming.

In Firestarter van Blumhouse Productions zien we een 9-jarig meisje dat via een experiment pyrokinetische gaven krijgt waarmee ze met haar geest vuur kan creëren en beïnvloeden. Ook kan ze de nabije toekomst. En dan hebben eveneens haar ouders speciale gaven gekregen.

NieuwsFilm

meest populair