Moest 'WandaVision' stiekem 'Fantastic Four' inleiden of toch niet?

Moest 'WandaVision' stiekem 'Fantastic Four' inleiden of toch niet?

Regisseur Matt Shakman legt het uit.

In de serie WandaVision refereerde Monica Rambeau een aantal keren naar een vriend van haar, een technicus. Het werd door fans opgevat als een teken, dat daarmee mogelijk de rol van Reed Richards werd opgezet voor in een Fantastic Four-film.

In de aflevering Now In Color zegt Monica dat ze een ruimtetechnicus kent, die misschien kan helpen bij de missie om terug in Westview te komen. Voor fans was het meteen een mogelijk teken: zou het MCU via deze serie een nieuwe held introduceren?

Helaas niet
In aflevering zeven, Breaking The Fourth Wall, bleek dat de technicus Major Goodner was, een heel nieuw personage zonder banden met de Fantastic Four. Nu stelt regisseur Matt Shakman in een gesprek met Kevin Smith dat het nooit het idee was om de Fantastic Four te introduceren.

"We hadden daar wat heropnames voor moeten doen, wat dialoog veranderd en de ruimtetechnicus toegevoegd. Maar het was nooit onze intentie om de Fantastic Four op te zetten," aldus Shakman.

Daarmee lijkt het er trouwens ook meteen op dat Marvel Studios niet van plan is om grote nieuwe personages te introduceren in zijn televisieseries. Die, evenals grote twists, worden vermoedelijk bewaard voor de films.

NieuwsFilm

meest populair