Lady Gaga deelt hippe foto 'House of Gucci' met Adam Driver

Lady Gaga deelt hippe foto 'House of Gucci' met Adam Driver

De nieuwe film van Ridley Scott.

Een nieuwe Alien-film van regisseur Ridley Scott laat nog wel even op zich wachten, mocht deze er ooit komen. Scott lijkt zich op iets minder grootschalige films te focussen. Zo gaat zijn nieuwste film over de dood van modeontwerper Maurizio Gucci.

In de biografische misdaadfilm House of Gucci, gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden, zijn er rollen voor twee grote sterren.

We zien Lady Gaga (A Star Is Born) als Patrizia Reggiani. Zij is de ex-vrouw van Maurizio Gucci, die is veroordeeld voor het geven van de opdracht van de moord in 1995. Gucci wordt gespeeld door Adam Driver (Star Wars).

Eerste foto House of Gucci
Hieronder zie je bovengenoemde acteurs gezamenlijk op de foto. De opnames zijn afgelopen maand gestart in Rome en als alles naar wens verloopt, dan moet House of Gucci op 24 november in de bioscopen verschijnen.


Er zijn overigens meer grote namen betrokken, namelijk Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney en Jeremy Irons. Van regisseur Scott krijgen we overigens ook nog het reeds afgeronde The Last Duel te zien, met namen als Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer en Harriet Walter.

NieuwsFilm

meest populair