Eindelijk weten we wanneer 'Wonder Woman 1984' in Nederland te zien is

Eindelijk weten we wanneer 'Wonder Woman 1984' in Nederland te zien is

En dat is sneller dan je denkt!

Lange tijd was onduidelijk wanneer Wonder Woman 1984 hier in Nederland te zien zou zijn. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn de bioscopen hier al enige tijd dicht.

Het leek erop dat de release van de film in elk geval op zich zou laten wachten tot de bioscopen weer geopend zijn. Maar Warner Bros. heeft besloten om de film toch maar eerder uit te brengen. En wat blijkt? Heel lang hoeven we niet te wachten.

Aanstaande release
Vanaf 31 maart kan je de film kopen via de gebruikelijke kanalen (denk aan Apple TV, Amazon Prime Video, Pathé Thuis en Microsoft Xbox). Verder is hij vanaf 7 april on-demand te huren via onder meer Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV en Google Play. Bovendien kan je Wonder Woman 1984 vanaf 7 april ook kopen op Blu-Ray en Dvd.

De film speelt zich af in de jaren tachtig. Diana Prince wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en komt oog in oog te staan met de levensgevaarlijke Cheetah en de gefaalde zakenman Maxwell Lord. Maar beide vijanden blijken behoorlijk formidabele schurken.

Op RottenTomatoes heeft de film bij het publiek een score van 74%, bij critici van 59%.

UPDATE: Als je de film wil aanschaffen, betaal je 13,99 euro. Vanaf 7 april kan je hem huren voor 5,99 euro. In beide gevallen heb je een account nodig bij de betreffende dienst. Wonder Woman 1984 zal definitief niet meer in de Nederlandse bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair