Wil Kelly Marie Tran nog eens terugkeren als haar Star Wars-personage Rose Tico?

Wil Kelly Marie Tran nog eens terugkeren als haar Star Wars-personage Rose Tico?

Ze mist Rose wel, maar ze weet niet zeker of ze het nog eens zou doen.

Actrice Kelly Marie Tran is te horen in Disney's nieuwste animatiefilm, Raya and the Last Dragon. Ze is nu dan ook de film volop aan het promoten en blikte tijdens een recent interview terug op haar aandeel als Rose Tico in de laatste Star Wars-trilogie.

Eerder deze maand liet de actrice nog weten dat ze helemaal kapot ging van alle online trollen. Ondanks het feit dat Tran veel racistische en seksistische kritiek kreeg te verduren, heeft ze toch van de ervaring kunnen genieten, maar misschien niet genoeg om nog eens terug te keren...

Nog eens?
Tran mag dan wel al haar sociale media-accounts verwijderd hebben na alle kritiek (en ze had zelfs therapie nodig), toch denkt ze nog vaak terug aan Rose Tico: ''Ik mis Rose. Ik denk dat ik gewoon mis wie ik was toen ik haar speelde''.

''Soms vraag ik me af of ik haar nu nog zou kunnen spelen'' gaat ze verder. ''Ik heb het gevoel dat ik veranderd ben. Iedereen groeit en leert voortdurend. Ik baseerde bepaalde aspecten van Rose op wie ik toen was. Ik weet niet of ik dat nu opnieuw zo zou kunnen doen, maar ik mis het enigszins wel...''

Wel of niet
De kans dat Tran terugkeert als Rose lijkt tamelijk klein, voornamelijk nu ze zegt niet zeker te weten het überhaupt nog eens te willen doen. Toch hopen sommige fans dat het er nog van komt. Tran's personage werd namelijk slecht en nauwelijks gebruikt in Rise of Skywalker, waardoor er nog veel mogelijk is. Hopen jullie dat Rose Tico terugkeert in een toekomstig Star Wars-project?

NieuwsFilm

meest populair