'Attack the Block' krijgt nog altijd een vervolg

'Attack the Block' krijgt nog altijd een vervolg

John Boyega en Joe Cornish hebben wel een idee voor het verhaal.

Volgens regisseur Joe Cornish wordt er nog altijd gewerkt aan een vervolg op de film Attack the Block. Sterker nog, recent had hij contact met John Boyega over een mogelijk verhaal voor de film.

Attack the Block werd in 2011 uitgebracht en was een grote verrassing dat jaar. Centraal stond een groepje keiharde kids uit Zuid-Londen die het opnamen tegen buitenaardse wezens. De film lanceerde de carrière van zowel Boyega als Jodie Whittaker.

Een vervolg maken
Cornish sprak met Entertainment Weekly en vertelde dat Attack the Block 2 nog in de maak is. De schrijver en regisseur besprak het verhaal van het vervolg met acteur Boyega en dat was een bijzonder goed gesprek.

"We werken er op 't moment aan," begon Cornish. "John Boyega kwam een paar weken geleden langs. We zaten in de tuin, op gepaste afstand, en hadden het over het verhaal tot het zo duister was dat we elkaar niet meer konden zien. Dus ja, we werken eraan."

Het feit dat er aan de film gewerkt wordt, is mooi nieuws. Eerder hoorden we enkel dat er gekeken werd naar de mogelijkheid van een eventueel vervolg, maar gingen de ontwikkelingen bepaald niet snel of concreet.

NieuwsFilm

meest populair