Netflix onthult eerste trailer voor 'Undercover'-film 'Ferry' met Frank Lammers

Na twee seizoenen Undercover komt er een film over Ferry Bouman.

De misdaadserie Undercover is een grote hit voor VRT en Netflix en er zijn ondertussen al twee seizoenen verschenen. Een derde seizoen is al opgenomen en even geleden werd duidelijk dat we ook nog een film krijgen.

En die film heet Ferry en gaat uiteraard over Ferry Bouman van acteur Frank Lammers. Ferry speelde vooral in het eerste seizoen een belangrijke rol en was de target van undercover-agenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver).

Trailer voor Ferry
Ferry is een prequel van de serie en vertelt het achtergrondverhaal van Ferry Bouman en zijn grote liefde Daan, opnieuw gespeeld door Elise Schaap.

We gaan terug naar 2006 als de meedogenloze Ferry werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Ferry moet terug naar Brabant om af te rekenen met een groepje kampers. En daar ontmoet hij zijn charmante buurvrouw Daniëlle.

De regie ligt in handen van Cecilia Verheyden, bekend van de films Achter de wolken (2016) en Robyn O. (2012). Hieronder dus de trailer en een viertal foto's.



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair