Gave actiefoto van 'Black Widow'-held Red Guardian

Gave actiefoto van 'Black Widow'-held Red Guardian

David Harbour is helemaal klaar voor de strijd.

Acteur David Harbour heeft een nieuwe foto van Black Widow gedeeld. Daarop zien we zijn personage, de Red Guardian, overduidelijk klaar voor de strijd.

De Marvel-film moet op 7 mei in de bioscoop delen. De studio deelt al tijden trailers, foto's en posters. Nu de release niet helemaal zeker is, ligt de promotie zo'n beetje stil en moeten we het met dit soort teases doen.

Nieuwe foto
Op onderstaande nieuwe foto zien we de Red Guardian. Het lijkt een screenshot te zijn van een foto die gemaakt is van een vechtscène waarin de Red Guardian het opneemt tegen een ongeziene slechterik. Hij lijkt op het punt te staan om een harde klap uit te delen.



De Red Guardian is zo'n beetje de Russische tegenhanger van Captain America. Hij is een supersoldaat van de Sovjet-Unie en een vaderfiguur voor Natasha Romanoff. Zijn rol wordt dus nog wel interessant in Black Widow.

Het is nog niet helemaal zeker of de film in mei in de bioscoop draait. Dat hangt natuurlijk af van de eventuele versoepelingen van maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

NieuwsFilm

meest populair