'Raya and the Last Dragon' heeft gave verwijzing naar andere Disney-film

'Raya and the Last Dragon' heeft gave verwijzing naar andere Disney-film

Goed kijken en je ziet 'm!

Disney staat erom bekend kleine easter eggs te verbergen in zijn nieuwe films. Raya and the Last Dragon verschilt daar niet van.

De film zit namelijk boordevol hele kleine verwijzingen naar oude films van The Mouse House. Een daarvan is een leuke verwijzing naar de film Moana. Daar vertellen we je in dit artikel over, dus lees alleen verder als je de film al gezien hebt, of het niet erg vindt om te weten waar de easter egg zit.

Een leuke verwijzing
Als Raya naar het land Talon reist, zoekende naar stukken van de dragon gem, weet ze haar weg te vinden naar een marktplaats vol kleine tentjes en consumenten. Als je goed kijkt, zie je naast een van de marktkooplui het personage Hei Hei, een haan, staan met een mandje over z'n kop.


Bekijk de afbeelding

In eerste instantie zou je denken dat het gewoon om een willekeurige haan gaat. Maar kijk je naar het volgende bericht op Twitter, weet je dat hij het echt is:



Op dit moment kan je Raya and the Last Dragon zien op Disney+, waar je 21,99 euro betaalt voor VIP-toegang. De film is vanaf 4 juli voor alle abonnees te zien.

NieuwsFilm

meest populair