Zoontje van Vin Diesel speelt jonge Dominic Toretto in 'Fast & Furious 9'

Zoontje van Vin Diesel speelt jonge Dominic Toretto in 'Fast & Furious 9'

De 10-jarige Vincent Sinclair zal te zien zijn in een flashback.

Vincent Sinclair, de 10-jarige zoon van Vin Diesel, heeft een rol(letje) weten te scoren in de negende Fast & Furious film. Hierin zal hij niemand anders spelen dan Dominic Toretto zelf, maar dan wel een jonge versie.

Het wordt het debuut van Sinclair, die in een flashback een jonge Toretto speelt. Heel gek is dit niet, aangezien in Fast & Furious 9 Dom's broer Jakob Toretto (gespeeld door John Cena) uit het niets opduikt. De flashback zal hoogstwaarschijnlijk terugblikken op hun kindertijd samen.

Al klaar
Het nieuws mag dan misschien nu pas naar buiten komen, Sinclair heeft zijn scenes al opgenomen in 2019. Gek is dit niet, aangezien de film eigenlijk al in mei 2020 in de bioscoop had moeten draaien, maar werd vanwege de coronacrisis flink uitgesteld.

Het is niet de eerste keer dat een jongere Toretto te zien is in de filmreeks. Ook in het zevende deel kwam hij als kind voorbij. De rol werd toen door Alex McGee gespeeld .

Nog even wachten
De negende Fast & Furious moet in juni uitkomen. Daarna worden er nog twee delen gemaakt en dan zit het er (normaalgesproken) op met de franchise, al komen er wel nog de nodige spin-offs aan.

NieuwsFilm

meest populair