Eerste recensies 'Nobody': de nieuwe John Wick is geboren!

Eerste recensies 'Nobody': de nieuwe John Wick is geboren!

Bob Odenkirk is opeens een die-hard actieheld.

De film Nobody heeft nog maar weinig aandacht gekregen, maar het blijkt niet voor niets dat deze wel een prijzige Superbowl reclamespot kreeg eerder dit jaar. De ontvangst blijkt namelijk erg sterk.

Ondertussen staan de eerste reeks recensies online voor de actiefilm waarin acteur Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul) de hoofdrol speelt. Op het moment van schrijven staat Nobody op 88 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 7.10/10 als gemiddelde beoordeling.

"Nobody ontdekt geen nieuw terrein binnen het genre, maar deze uiterst gewelddadige thriller verplettert, verbrijzelt en vernietigt tal van andere dingen terwijl Bob Odenkirk aantoont het in zich te hebben om een actiester te zijn," luidt de Critics Consensus.

Film als The Foreigner en Taken
Net als The Foreigner met Jackie Chan en Liam Neesons Taken -films, behoort Nobody tot een relatief nieuw genre, waarin het heel, heel gevaarlijk is om papa boos te maken," aldus de recensent van San Francisco Chronicle.

En Joe Friar van The Victoria Advocate: "De sensationele feel-good rit van deze zomer komt vroeg. Kijk uit John Wick, Hutch Mansell is gearriveerd. WHO?" Maar volgens Darren Franich van Entertainment Weekly: "Een nogal kil festival vol bloed, te rigide om ooit echt tot leven te komen. Het is Wick-loos."

De film van regisseur Ilya Naishuller staat gepland voor een Nederlandse bioscooprelease op 15 mei dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair