Netflix onthult eerste trailer scifi-film 'Stowaway' met Anna Kendrick

Netflix onthult eerste trailer scifi-film 'Stowaway' met Anna Kendrick

En ook Daniel Dae Kim, Shamier Anderson en Toni Collette.

Netflix beloofde in het begin van 2021 iedere week een nieuwe grote film. En dat lijkt doorgaans te lukken, al zijn niet alle films even groot. Richting het einde van april krijgen we een weer wat grotere scifi-film te zien.

Op de streamingdienst verschijnt dan de scifi-film Stowaway, de nieuwe film van regisseur Joe Penna. De muzikant en sinds enkele jaren ook filmmaker maakte in 2017 indruk met de film Arctic met topacteur Mads Mikkelsen.

Eerste trailer voor Stowaway
In Stowaway zien we een groep die onderweg is voor een missie op Mars. Een onbedoelde verstekeling veroorzaakt per ongeluk ernstige schade aan de levensondersteunende systemen van het ruimteschip. Geconfronteerd met afnemende middelen en een mogelijk fatale afloop, wordt de bemanning gedwongen een onmogelijke beslissing te nemen.

Er zijn rollen voor onder meer Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson en Toni Collette. Vanaf 22 april staat de sci-fi film op Netflix en hieronder zie je dus de eerste trailer, gevolgd door de poster met een lichte Avengers: Endgame-setting.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair