Recensies 'Godzilla vs. Kong' schetsen geen rooskleurig beeld

Recensies 'Godzilla vs. Kong' schetsen geen rooskleurig beeld

Het lijkt nogal een gemengd beeld te zijn.

Na de eerste reacties op sociale media, hebben we vandaag de echte recensies voor Godzilla vs. Kong te pakken. Hoewel de twitterberichten positief leken, hebben we nu de indruk dat de film behoorlijk tegen kan vallen.

In de film nemen de klassieke monsters het tegen elkaar op. Tegelijk gaan onderzoekers van Monarch op zoek naar de holle Aarde. Maar is het ook de moeite waard?

De eerste recensies
[b]Firstpost: "Terwijl onze eigen wereld voelt alsof deze op het punt van rand van de afgrond staat, voelen deze monsters als onze oerangsten die werkelijkheid geworden zijn. Maar de film heeft te lijden onder dezelfde problemen als veel andere blockbusters: hij is enorm goed om te zien, maar je vergeet 'm ook meteen."

Empire Magazine: "Godzilla vs. Kong levert grotendeels wat het belooft, namelijk het ene grote monster dat vecht tegen het andere. Maar of je het wat vindt, hangt er van af of je de wel heel slechte set-up die er omheen hangt kan doorstaan."

Total Film: "Kijken naar deze beroemde monsters die voor het eerst sinds in 1963 King Kong vs. Godzilla uitkwam is een genot, met een reeks mooi gechoreografeerde gevechten."

The AU Review: "Als je houdt van King of the Monsters, dan zou deze monsterlijke strijd voldoende moeten zijn. Als dat niet zo is, en je iets meer ironische intelligentie in je hersenloze actie wil hebben, dan is dit gevecht niet de moeite waard."

The New Paper: "Het is het gevecht van de grote aap vs de radioactieve hagedis goed uitgevoerd."

NieuwsFilm

meest populair