Romy Monteiro met flinke inkijk op Insta-foto

De nieuwe Goede Tijden-ster in mooi zwart jurkje.

Even geleden werd bekend dat Romy Monteiro een rol gaat spelen in de Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden en dat wordt de eerste keer dat ze opduikt in een tv-serie. Daarvoor was ze uiteraard wel veel op televisie te zien.

Je kent de in Utrecht geboren Romy mogelijk van haar aandeel aan de talentenjacht The Voice of Holland in 2014. Ze kwam niet verder dan de kwartfinale, maar in 2015 debuteerde ze wel in de musical The Bodyguard waarin ze gelijk de hoofdrol speelde. Ze presenteert ook al enkele jaren het Junior Songfestival.

In Goede tijden, slechte tijden speelt Romy de rol van Indra Kalkhoven, sinds 10 maart dit jaar. Indra is de ex van Richard van Nooten. "Ze is eigenlijk de grote liefde van Richard," vertelde de actrice eerder aan RTL Boulevard.

"Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd. Indra is aan lager wal geraakt, maar Janine heeft een sluw plan. En daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard."

Mooi op Instagram!
De actrice is ook te zien op Instagram. Daar plaatst ze regelmatig foto's uit fotoshoots en gewoon andere kiekjes. "Zó, weekend. Even wat comfi's aan 😉 Gaan jullie doen? schrijft ze bij een nogal opvallende foto.


Zien hoe de 28 jarige Romy eruit ziet in haar zwart jurk? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair