Een doodenge clown-pop komt tot leven in eerste trailer 'Separation'

Een doodenge clown-pop komt tot leven in eerste trailer 'Separation'

Nieuwe horrorfilm van de regisseur achter 'The Boy' (2016) en 'Brahms: The Boy II' (2020).

Er zijn talloze horrorfilms waarin kinderen zich bewust worden van enge, kwaadaardige entiteiten in huis terwijl de ouders niets door lijken te hebben. De nieuwe griezelfilm Separation, van de regisseur achter The Boy, (2016) hoort ook in dit rijtje thuis. Bekijk hieronder de trailer.


In Separation bevindt de achtjarige Jenny (Violet McGraw) zich continu tussen haar ruziënde ouders: advocate Maggie (Mamie Gummer) en kunstenaar Jeff (Rupert Friend). Daarom leidt ze een eenzaam leven en zoekt ze ontsnapping tussen haar poppen, 'Grisly Kin' genaamd, die zijn gebaseerd op het werk van haar vader.

Duistere gebeurtenissen
Wanneer Maggie op tragische wijze om het leven komt, proberen Jeff en Jenny een nieuw leven op te bouwen. Wanneer Maggie's vader (Brian Cox) de voogdij over Jenny probeert te krijgen en babysitter Samantha (Madeline Brewer) de nieuwe vrouw in het huis probeert te zijn, beginnen er duistere dingen te gebeuren.

De poppen en angstaanjagende figuren komen tot leven en Jenny is de enige die ze kan zien. Wanneer de bedoelingen van deze doodenge wezens duidelijk worden, blijkt dat de levens van iedereen in en rondom het huis in gevaar zijn.

Separation is een film van regisseur William Brent Bell (The Devil Inside, The Boy, Brahms: The Boy II). De horrorfilm komt op 30 april uit in de States; over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair