Emma Watson liep weg van set 'This Is The End' vanwege onsmakelijke grappen

De geruchten die al jaren rond gaan blijken te kloppen.

Seth Rogen bevestigt geruchten die enige tijd geleden rond gingen. Het verhaal was dat actrice Emma Watson weg was gelopen van de set van This Is The End. Dat blijkt ook echt gebeurd te zijn.

De film This Is The End speelt zich af in Los Angeles en volgt een aantal beroemdheden. Die zitten gevangen in het huis van James Franco terwijl buiten de apocalypse begint. Doordat de film zogenaamd 'echt' is, zien we heel wat beroemdheden een cameo hebben.

Ook Emma Watson
Ook Emma Watson zit in de film, en heeft een kleine cameo. Ze keert terug naar het huis als ze gescheiden raakt van een groep, maar is bang dat ze misbruik van haar willen maken en verlaat de plek weer snel.

In een recent interview met GQ bevestigde Seth Rogen dat Emma Watson echt van de set gelopen is. Dat gerucht blijkt te kloppen. Het had te maken dat Watson niet mee wilde doen aan een scène waarin Channing Tatum een halsbandje om heeft als slaafje van een groep kannibalen geleid door Danny McBride.

Volgens Rogen wilde Watson dat echt niet doen, maar zijn er geen 'hard feelings' tussen de twee. "Ik kijk er in elk geval niet op terug met gevoelens van: hoe heeft ze dat kunnen doen?" Hij stelde ook dat ze "de volgende dag terug kwam om afscheid te nemen en ze hielp ons met de film promoten. En uiteindelijk had ze denk ik zelfs gelijk en is de film daardoor veel grappiger."

NieuwsFilm

meest populair