King Shark zag er bijna héél anders uit in 'The Suicide Squad'

James Gunn heeft een goede reden waarom het personage er zo uitziet als nu.

DC fans werden afgelopen week getrakteerd op de eerste officiële trailer van The Suicide Squad en een hoop posters van de film. Daarnaast werd bekend dat Sylvester Stallone de stem zal verzorgen van King Shark, die nu al het favoriete personage is onder de liefhebbers.

Een fan vroeg regisseur James Gunn waarom hij had gekozen voor het uiterlijk van een traditionele witte haai, in plaats van de hamerhaai die vaker terug is te zien in de strips. Zijn antwoord zie je hieronder:



Gunn heeft dus wel degelijk geprobeerd om het hamerhaai-design te gebruiken, maar het was door de positie van de ogen gewoon niet praktisch bij het filmen. Een goede en begrijpelijke reden dus.

Een verrassende keuze
Het was een tijdje een mysterie wie de stem van King Shark zou inspreken. Steve Agee, die ook een andere rol speelt in de film, deed de motion-capture voor het personage, maar al snel gingen er geruchten dat iemand anders de stem zou verzorgen. Niet lang daarna liet Stallone weten een rol te hebben in de film, maar niemand had verwacht dat het King Shark zou zijn.

Als alles goed gaat, draait The Suicide Squad vanaf 5 augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair