Weer nieuwe designs Marvel-superhelden Doctor Strange, Scarlet Witch, Ms. Marvel en meer gelekt

Weer nieuwe designs Marvel-superhelden Doctor Strange, Scarlet Witch, Ms. Marvel en meer gelekt

Het gaat niet zo goed bij de designbedrijven.

Na 23 films en anderhalve televisieserie, heeft het Marvel Cinematic Universe wel heel duidelijk laten blijken niet heel erg te hechten aan de kostuums van zijn superhelden. Iron Man ontwikkelde tientallen verschillende harnassen en Captain America veranderde zijn kostuum ook telkens weer.

Dat helpt natuurlijk ook enorm met het verkopen van nieuwe merchandise van de films, waar Marvel Studios en Disney een flinke duit aan verdienen. Daarom is het ook niet gek dat er weer heel wat nieuwe kostuums komen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Kostuums gelekt
We zien op Twitter weer heel wat nieuwe designs die gelekt zijn voor de film. De concept art toont de verschillende helden die we kunnen zien in de film. Een daarvan is Scarlet Witch, die duidelijk een iets ander kostuum heeft.

Verder zien we personages als Doctor Strange, Wong, Hawkeye, maar ook Ms. Marvel:



Deze MCU-film staat gepland voor release in de loop van maart 2022. Vermoedelijk draait 'ie straks in de bioscoop, hoewel het ook kan dat Disney kiest voor een gemengde release waarbij de film ook op Disney+ debuteert.

In de film zien we onder meer Doctor Strange en Scarlet Witch.

NieuwsFilm

meest populair