Zoon Tom Hanks deelt beschamende video over witte mannen: "Wat een gekkie"

Zoon Tom Hanks deelt beschamende video over witte mannen: "Wat een gekkie"

Chet Hanks heeft de aankomende zomer uitgeroepen tot 'witte-jongens-zomer'.

Chet Hanks, de zoon van de Amerikaanse acteur Tom Hanks, heeft zijn mond weer eens opengetrokken en dat betekent meestal niet veel goeds. Ook deze keer is er de nodige ophef ontstaan over de - vrij beschamende - dingen die hij heeft gezegd in een video op Instagram.

Chet Hanks (30) - rapper/acteur/zoon-van - blijft het internet 'verbazen' met zijn opvallende uitspraken. Dit weekend was het ook weer raak toen hij in een filmpje op Instagram de aankomende zomer tot 'witte-mannen-zomer' verklaarde.

"Ik heb gewoon het gevoel dat deze zomer een witte-jongens-zomer wordt", begint Chet. "Dat mag je interpreteren zoals je wilt, maar ik heb het niet over Trump en zo. Ik heb het meer over zomer van types als Jon B. en Jack Harlow", vervolgt hij, verwijzend naar een aantal witte artiesten. "Laat me weten of jullie dit ook voelen".


Reacties
De reacties op Chets ietwat warrige boodschap zijn niet al te mals. Het internet gaat helemaal los op zijn video. "Ik ben ervan overtuigd dat Chet een soort prank van Hollywood is om de grenzen van Tom Hanks' marktwaarde te testen", tikt iemand bijvoorbeeld op Twitter.

Een ander schrijft nogal bot: "Werkelijk alles wat hij zegt is krankzinnig. Zijn brein hoort in een museum thuis".


Zwarte schaap
Chet omschreef zichzelf eerder als het "zwarte schaap" van de Hanks-familie, omdat zijn - vaak wilde - gedrag nogal botst met het brave, idealistische imago van zijn vader. "Ik kan me totaal niet voorstellen dat Chet en zijn vader contact met elkaar hebben", zegt iemand dan ook naar aanleiding van zijn nieuwste video.

NieuwsFilm

meest populair