Deze gênante foto kost actrice Rachel Bilson haar vriendschap met Rami Malek

Deze gênante foto kost actrice Rachel Bilson haar vriendschap met Rami Malek

Zij vond het wel een grappige foto, maar Malek zag er de lol niet van in...

Vorig jaar in februari deelde actrice Rachel Bilson een foto van Rami Malek en zichzelf. De twee bekendheden gingen vroeger namelijk naar dezelfde middelbare school. De foto bleef echter niet lang op internet staan. Nu laat Bilson weten waarom.

Zo zegt de 39-jarige actrice: ''Rami was een goede vriend. We zaten in dezelfde klas, deden samen theater en wisten beiden de hoofdrollen te bemachtigen. We deden best veel samen''.

Gedachte
Malek kende een groot succes met Bohemian Rhapsody en om dit te vieren vond Bilson het wel leuk om de foto te delen. Malek dacht hier echter anders over...

Zo gaat Bilson verder: ''Het is een oude foto, toen we een uitstapje hadden naar New York. We zien er allebei uit al gigantische nerds, het is echt een suffe foto. Maar ik vond het toch wel leuk om het delen, ik denk dat het ook belangrijk is dat je om jezelf kunt lachen''.

Reactie
Het duurde niet lang voordat Malek van zich liet horen: ''Ik check bijna nooit mijn berichten op Instagram. Een week later ofzo keek ik en zag dat ik een bericht had gekregen van Rami! Maar het was niet 'Hey, hoe gaat het met jou?' maar meteen ter zake: 'Ik zou het fijn vinden als je die foto verwijdert. Ik ben erg privé'.''

''Ik voelde me echt opgelaten. Ik kreeg het heel warm en begon te zweten. Ik dacht meteen dat ik iets fout had gedaan, maar dat was niet mijn intentie. Ik zag hem gewoon als een erg goede vriend en vond het een grappige foto. Ik neem mezelf niet al te serieus dus ik dacht dat het wel leuk was om dat kiekje te delen''.

Verwijderd
''Het was net voor de Oscar uitreikingen en Josh Schwartz (het brein achter bekende serie The O.C., waarin Bilson te zien is) stuurde me ook een bericht: 'Dat was niet erg netjes, net voor zijn nominatie...'''.

''Ik had misschien een leukere foto kunnen vinden. Ik verwijderde snel de foto en stuurde hem: 'Het spijt me verschrikkelijk! Succes bij de Oscars, je doet het geweldig'. Ik heb echter nooit meer iets terug gehoord. Dat is oké, maar ik vind het wel jammer... Hij was altijd super aardig en we waren goed bevriend...''.

De foto is hier toch nog te zien.

NieuwsFilm

meest populair