Gerucht: Russell Crowe speelt wel heel iconisch personage in 'Thor: Love and Thunder'

Gerucht: Russell Crowe speelt wel heel iconisch personage in 'Thor: Love and Thunder'

Hij zou niet de allergrootste rol van de wereld hebben.

Acteur Russell Crowe voegt zich voor het eerst bij het Marvel Cinematic Universe. De acteur doet dat met Thor: Love and Thunder.

Hoewel Marvel Studios zijn uiterste best doet om het geheim te houden, hoorden we maandag dat de acteur inderdaad op de set was. De acteur werd gespot samen met andere castleden en vervolgens bevestigde Deadline dat hij echt getekend had.

Welke rol?
Deadline wist ook te vertellen dat de precieze rol van Crowe in de film geheim moest blijven. Maar nu stelt Grace Randolph, die soms helemaal goed zit met haar verhalen, al te weten welke rol de acteur speelt:



Russell Crowe zou mogelijk de rol van Zeus spelen. Dat zou interessant kunnen zijn, want debuteert dan straks bijvoorbeeld ook Hercules in de film? We horen al jaren geruchten over een verschijning van Hercules in het MCU, dus waarom niet? De laatste keer dat Zeus in Marvel-comics te zien was, stopte hij een gevecht tussen Thor en Hercules.

Bovendien weten we dat Christian Bale in de film de schurk Gorr the God Butcher speelt, die erop gericht is om alle godheden van het universum uit te roeien. Het Griekse pantheon zou zo een rol kunnen hebben.

NieuwsFilm

meest populair