Yolanthe Cabau in het zwembad op nieuwe Insta-foto's

Yolanthe Cabau in het zwembad op nieuwe Insta-foto's

De Nederlandse celeb viert vakantie, of gewoon een dagje lekker weer!

Het is klaarblijkelijk lekker weer in Los Angeles. De temperatuur in de Amerikaanse stad gaat richting de 30 graden en dat zorgt ervoor dat heel wat mensen de verkoeling opzoeken. Zo ook onze eigen Yolanthe Cabau die tegenwoordig vooral in LA verblijft.

De actrice uit onder meer F*ck de liefde, Sinterklaas & het gouden hoefijzer en de binnenkort te verschijnen Netflix-film Just Say Yes, of in het Nederlands Zeg gewoon ja, lijkt daar voorlopig te blijven. Nieuwe filmplannen heeft ze wel, maar deze zijn nog niet aangekondigd op de IMDb.

Lekkere plons in het zwembad
Op Instagram deelde Yolanthe maar weer eens wat foto's. Dit keer zien we de afgetrainde ster in een zwembad, samen met haar 5-jarig zoontje Xess Xava Sneijder. Samen hebben ze dikke lol, terwijl mams er een stuk charmanter uitziet dan de dame achter haar.

Meer dan een 🤍 plaatste Yolanthe niet bij de foto die je via onderstaande link kunt bekijken. Overigens zagen we Yo recent nog haar afgetrainde lichaam prijsgeven in haar ondertussen vaak in beeld gebrachte strakke sportkleding.


De 35 jarige Yolanthe Cabau in het zwembad zien? Check de foto's dan via de link op haar Instagram-pagina's.


NieuwsFilm

meest populair