Gaat Kurt Russell toch nog even door met acteren voor een 'Stargate'-reboot?

De acteur zou terug moeten keren voor de revival...

De rol van kolonel Jack O'Neill in Roland Emmerichs Stargate (1994) blijft voor Kurt Russell nog steeds een belangrijke stap in zijn carrière. En de website GIANT FREAKIN ROBOT heeft nu een exclusieve scoop in handen.

Volgens bronnen wil Centropolis Entertainment, de studio van Emmerich en compagnon Dean Devlin, de 70-jarige acteur terughalen voor een nieuwe speelfilm rondom Stargate, dit na meerdere mislukte pogingen tot het lanceren van een nieuw deel.

De studio hoopt hiermee alsnog een compleet universum te creëren, met zowel films als televisieseries. De omvang van Russells eventuele aandeel is niet bekend.

Groot of klein
Het kan zijn dat hij een oudere versie van het personage wordt die dient als een manier om de fakkel door te geven aan een (zoals gebruikelijk) jongere generatie of dat hij langer centraal komt te staan.

Hoe dan ook, beide nieuwtjes zijn opmerkelijk, omdat Russell in het verleden aangaf enkel nog de rol van Santa Clause te willen spelen in sequels op The Christmas Chronicles voordat hij definitief met pensioen gaat. We houden jullie op de hoogte!

NieuwsFilm

meest populair