Alexandra Daddario laat haar broek zakken op Insta-beelden

Alexandra Daddario laat haar broek zakken op Insta-beelden

De actrice uit Baywatch heeft de lolbroek aan.

Verleden jaar verschenen er maar liefst drie films met actrice Alexandra Daddario. De kans dat je ze gelijk zult herkennen is echter klein, aangezien de films nou niet bepaald in het nieuws zijn gekomen. De titels zijn Lost Girls and Love Hotels, 1 Night in San Diego en Songbird.

Dit jaar verschijnen opnieuw drie projecten van de opvallende Alexandra. Ze heeft het actiedrama Die in a Gunfight, ook met Diego Boneta en Travis Fimmel, al opgenomen en ze werkt nu aan de miniserie The White Lotus. Het derde project is weer een film, namelijk de romkom Happy Life, met onder meer Evangeline Lilly en Ike Barinholtz.

Broek naar beneden op Instagram
Alexandra lijkt ergens een beetje haar mojo kwijt. Ze speelde afgelopen jaren in enkele grote titels zoals de films Baywatch en Percy Jackson en de serie True Detective. Nu zijn het dus kleinere titels. Haar humor is echter niet verdwenen.

"Die ene keer dat het misging met winkelen," schrijft de lolbroek bij een video waarin ze haar broek op de enkels heeft hangen tijdens het passen van een jurkje.


Wil je de 34 jarige brunette Alexandra Daddario in actie zien? Bekijk de beelden dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair